Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΜΥΘΟ"

 
earrings from a myth

Τελευταία ημέρα της αποκριάς σήμερα και πρέπει να μασκαρευτούμε και να γιορτάσουμε!!!Φτιάξτε τα σκουλαρίκια σερπαντίνες, φορέστε τα και βγείτε!!!!
Η ιδέα για τα σκουλαρίκια σερπαντίνες με περιτριγυρίζει καιρό!Παρόμοια σκουλαρίκια είχαμε δει με την αδερφή μου σε κάποια βιτρίνα και μας άρεσαν πολύ!Από τότε που παρακολούθησα ένα 3ωρο σεμινάριο κατασκευής κοσμημάτων από κουτάκια αναψυκτικών από το yiuco place,όταν βλέπω κάποια σκουλαρίκια,σκέφτομαι πώς μπορώ και εγώ να τα φτιάξω!

Έτσι πήρα ένα κουτάκι μπύρας,μ'ένα ψαλίδι έκοψα το πάνω και το κάτω μέρος του κουτιού και έμεινε το κυρίως μέρος του κουτιού που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στις κατασκευές μας.(Επίσης κρατήστε και τα καπάκια από τα κουτιά των αναψυκτικών,κάτι θα τα κάνουμε και αυτά αργότερα!).

earrings from a myth1

Έκοψα από το κουτί τη χρυσαφί λωρίδα,που έχει κάτω,κάτω  και έπειτα μέτρησα και έκοψα μία ίδιου πάχους πράσινη λωρίδα.(Μ'αρέσουν πολύ τα σκουλαρίκια που είναι το ένα διαφορετικό από το άλλο γι΄αυτό επέλεξα να φτιάξω ένα χρυσαφί και ένα πράσινο.Εσείς μπορείτε να φτιάξετε ότι χρώμα θέλετε).

earrings from a myth2

earrings from a myth3

Μετά γύρισα την κάθε λωρίδα γύρω από ένα στυλό...

earrings from a myth4

και οι σερπαντίνες μας έχουν πάρει το επιθυμητό σχήμα!

earrings from a myth5

Με μία πινέζα κάνουμε μία τρύπα στην άκρη κάθε σκουλαρικιού και περνάμε τα κουμπώματα του σκουλαρικιού!Τα σκουλαρίκια σερπαντίνες μας είναι έτοιμα!!!!

earrings from a myth6

Τα λατρεύω αυτά τα σκουλαρίκια,μ'αρέσουν πολύ(όχι μόνο για σήμερα,αλλά για κάθε μέρα)!!!!Ελπίζω να αρέσουν και στην αδερφή μου,θα της τα δώσω σήμερα!

Για να είναι πλήρες το δώρο,βρήκα ένα παλιό,απλό κίτρινο κουτάκι,έβαλα μέσα ένα κομματάκι σερπαντίνα και τα σκουλαρίκια μου και απ'έξω το στόλισα με αυτή τη χαρούμενη ριγέ κολλητική ταινία!!!

earrings from a myth7

Ιδού το αποτέλεσμα....

earrings from a myth8

Είναι πανεύκολη κατασκευή και ανυπομονώ να μου δείξετε και τις δικές σας "σερπαντίνες"!Καλές δημιουργίες!!!!!

1 σχόλιο: