Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΝ...

   Ήθελα εδώ και καιρό να γράψω για το "Αν"!Θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι λίγο πολύ έχετε δει αυτήν την ταινία του Χ.Παπακαλιάτη.Δεν ξέρω για εσάς,αλλά εγώ είμαι Παπακαλιατική,οπότε ήμουν από τους πρώτους που πήγανε να την δούνε.





Φωτογραφίες από την ταινία στολίζουν το ψυγείο μας

Πραγματικά πόσα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν...πόσα αν μας τριγυρίζουν;
Ήταν τέλεια η ταινία και γενικά μ'αρέσουν οι ταινίες αυτού του είδους, όπως και οι παρακάτω:

Sliding doors-Guineth Paltroou
Η Έλεν προλαβαίνει το τρένο,επιστρέφει σπίτι,μαθαίνει ότι την απατά ο φίλος της και αλλάζει όλη της τη ζωή.Ή χάνει το τρένο,δεν μαθαίνει τίποτα και συνεχίζει...



Εμμονή(Premonition)-Sandra Bullock 
Τη δική μου εμμονή με την Sandra Bullock,την ξέρετε;Απλά μ'αρέσει πολύ!Η Λίντα ζει ευτυχισμένη με την οικογένεια της,ώσπου μαθαίνει ότι ο σύζυγος της είναι νεκρός.Τα πράγματα περιπλέκονται όταν τη μία ημέρα είναι νεκρός και την άλλη κοιμάται δίπλα της.Είναι και αυτή από τις ταινίες, που ελπίζεις ως την τελευταία στιγμή κάτι να γίνει και να αλλάξει το τέλος.




Ονειρεμένη Ζωή(Τhe family man)-Nikolas Cage.
Πολύ,πολύ αγαπημένη ταινία!Κάθε Χριστούγεννα θέλω να την βλέπω.Ο Nikolas επιτυχημένος, πλούσιος και μόνος, κάποια Χριστούγεννα βλέπει σαν όνειρο,πως θα ήταν η ζωή του αν είχε μείνει με την κοπέλα που αγαπούσε κάποτε.Ονειρεύτηκε μία οικογένεια,παιδιά και την μελλοντική ευτυχία που κάποτε εγκατέλειψε!


Είχαμε δει με τον Βασίλη και άλλη μία ταινία αναλόγου στυλ,όπου ένας νεαρός ζει ευτυχισμένος με την κοπέλα του,η οποία κάποια στιγμή σκοτώνεται σε ατύχημα μέσα σε ένα taxi.Την επόμενη μέρα ο νεαρός ξαναζεί την ίδια μέρα (του ατυχήματος) και τελικά καταφέρνει να την αλλάξει...αλλά πάλι δεν έχουμε happy end.
   Όλες αυτές οι ταινίες,έχουν κάτι κοινό...έχουν το αν...Τι θα γινόταν αν...
Ας προσπαθήσουμε να μην έχουμε πολλά αν να στοιχειώνουν τη ζωή μας!Ας ακούσουμε την καρδιά μας, ας κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, για να μην αναρωτηθούμε κάποτε,που ίσως να μην μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, "τι θα γινόταν αν...".


2 σχόλια:

  1. Δε την έχω δει αλλά πρέπει να είναι πολύ καλή ταινία.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πράγματι καλή ταινία,περιλαμβάνει πολλά όμορφα στοιχεία!!!Και οι υπόλοιπες είναι καλές ταινίες,οπότε τώρα που χειμωνιάζει ότι πρέπει για dvd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή