Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

SECRET SANTA'S SWAP

       Παρασκευή πρωί,πρωί περιμένω έξω από το ταχυδρομείο,να ανοίξει.'Εχω αγωνία,θα παραλάβω ένα δέμα από μία κοπέλα,ένα δώρο από μία κοπέλα που δεν έχω συναντήσει ποτέ.Ξαφνικά μου φαίνεται τόσο περίεργο και έχω πολύ αγωνία.Πω πω,είναι ένα μεγάλο κουτί,απέξω γράφει:


Άραγε τι έχει μέσα;

       Στο blog της Αννιώς, http://tis-annios.blogspot.gr/p/blog-page_10.html είχα βρεθεί παλαιότερα και είχα θαυμάσει τα υπέροχα χαρούμενα μαξιλάρια της.Όμως όταν πήρα στα χέρια μου το δέμα δεν ήξερα πως αυτό το μεγάλο δώρο το είχε ετοιμάσει η Άννα για εμάς.

     Άνοιξα την κούτα βιαστικά,γιατί είχα αργήσει πολύ για τη δουλειά και έπρεπε να φύγω.Όταν είδα τα υπέροχα δώρα που είχε με τόση αγάπη και φροντίδα φτιάξει η Άννα για εμάς,δεν το πίστευα...








Σε μία διάφανη σακούλα,κλεισμένη με πολύχρωμες κορδέλες βρισκόταν το υπέροχο μαξιλάρι του Φραγκισκάκου μου,μαζί με σοκολατάκια,ζελεδάκια,smarties,σοκολατένιες μπάλες...Είναι τέλειο!!!Από την πρώτη στιγμή που το βλέπεις καταλαβαίνεις ότι το άτομο που το έφτιαξε έχει πολλή,πολλή αγάπη για αυτό που κάνει και πολύ ταλέντο...τα χρώματα,τα σχέδια,οι γυαλιστερές λεπτομέρειες
...πόσο καλοφτιαγμένο,πόσο παραμυθένιο είναι!!!Άνοιξα βιαστικά και το άλλο κουτάκι.Ανάμεσα σε όμορφα χαρτάκια από βιβλίο κάτι μοσχοβολούσε...ήταν το υπέροχο κεράκι που είχε φτιάξει η Άννα για εμένα.Οι κορδελίτσες,το αστεράκι,το γλυκάνισο και οι κόκκοι καφέ, που βουλιάζουν μέσα στο μοσχομυριστό βανιλένιο κεράκι μου,δείχνουν ότι,ότι φτιάχνει η Άννα,είναι υπέροχο!!!
Μέσα στο δέμα υπήρχε και ένα πολύ γλυκό γράμμα από την Άννα!!!

Όπως έγραψα παραπάνω,είχα βρεθεί παλαιότερα στο blog της Άννας και είχα θαυμάσει τα χαρούμενα μαξιλάρια της,αλλά χτες διάβασα και τις υπέροχες ιστορίες της!!!Για τη γάτα την Μαρίτσα,για τη διάσημη Hello Kiti,τα πολλά κλειδιά...πόσο άδικο είχε η δασκάλα σου,που σου είχε γράψει να περιορίσεις τη φαντασία σου,ευτυχώς που δεν την άκουσες.Η φαντασία είναι χάρισμα!

Άννα μου σε ευχαριστούμε πάρα,πάρα πολύ για τα δώρα σου!!!Έδωσες χαρά σε όλους μας....Ο Φραγκισκάκος μας,δεν το αποχωρίζεται το μαξιλάρι του και το έδειχνε όλο καμάρι,στον παππού,τη γιαγιά και τη θεία-νονά στο Skype.Και το σπίτι μας γέμισε από την ομορφιά των δώρων σου,τη μυρωδιά του κεριού και την αγάπη σου!!!

Άννα,εσύ έφερες τον Άη Βασίλη σε εμάς,ελπίζω τώρα να επισκεφτεί και εσάς σύντομα!!!Καλά Χριστούγεννα,καλή χρονιά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου και ιδιαιτέρως τον μικρό σου θησαυρό,την κόρη σου!!!

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ιωάννα μου!! Εβαλε μπόλικη αγάπη η Αννιώ μας στο δέμα!!! Είναι καταπληκτικό το δωράκι σου!! Να το χαρείς κοπέλα μου!!!
    Εύχομαι να περάσεις μαζί με την οικογένειά σου χαρούμενες γιορτές!!!
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία κι αγάπη!!
    Σε φιλώ γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο το δωράκι σου Ιωάννα!
    Να περάσεις όμορφα και με υγεία τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Άννα!Χρόνια Πολλά,Καλά Χριστούγεννα με υγεία,αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία Έλενα!Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!!!

      Διαγραφή