Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΝΑΣ ΚΑΜΒΑΣ


 Εδώ και καιρό είχα δει αυτήν την τεχνική, http://www.missbloom.gr/fashion-/do-it-yourself/3/16406/articles/diy-project--pos-tha-dimioyrgiseis-toys-d/article.aspx
με την οποία μπορείς να μεταφέρεις μία φωτογραφία σου σε καμβά και έτσι να φτιάξεις τον δικό σου πίνακα.

Όταν πήρα στα χέρια μου την φωτογραφία που βγάλαμε και οι τρεις μαζί σε ένα από αυτά τα αυτόματα μηχανήματα για φωτογραφίες,που υπάρχουν σε διάφορα υπαίθρια σημεία(Την συγκεκριμένη φωτογραφία την βγάλαμε στο Christmas Factory στο Γκάζι και η ιδιαιτερότητα της είναι ότι έπαιρνε την φωτογραφία σου και την εκτύπωνε με τέτοιον τρόπο,ώστε να φαίνεται σαν να είναι ζωγραφική),την λάτρεψα!

Αμέσως σκέφτηκα να την στολίσω στο σαλόνι μας.Αρχικά έψαξα για κανδράκι,αλλά μετά σκέφτηκα την παραπάνω τεχνική και αποφάσισα να φτιάξω τον "πίνακα" μου!

Πήρα έναν καμβά,έβγαλα φωτοτυπία τη φωτογραφία μου(η οποία ούτως η άλλως ήταν εκτυπωμένη σε απλό χαρτί,αλλά δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω την πρωτότυπη) και ξεκίνησα την δημιουργία μου.

Έκοψα το περίγραμμα των προσώπων μας (το οποίο στον επόμενο καμβά δεν θα το κάνω,αλλά θα κολλήσω μία φωτογραφία που να καλύπτει όλον τον καμβά,για καλύτερο αποτέλεσμα),το κάλυψα με ατλακόλ και το κόλλησα πάνω στον καμβά.



Άφησα να στεγνώσει ένα εικοσιτετράωρο και έπειτα με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι,άρχισα να αφαιρώ το χαρτί που περίσσευε και έτσι άρχισε να φαίνεται η φωτογραφία μας.Σε αυτό το σημείο θέλει λίγη προσοχή,ώστε να μην σκιστεί,να μη χαλάσει η φωτογραφία μας πάνω στον καμβά.Εμένα σε μερικά σημεία χάλασε,αλλά το κάλυψα με λίγο μολύβι.



Έπειτα ήθελα να δώσω ένα ιδιαίτερο στυλ στον καμβά και αφού αμφιταλαντεύτηκα λίγο ανάμεσα σε χαρτοπετσέτα-ντεκουπαζ και κολλητικές ταινίες,κατέληξα στις δεύτερες που ήταν και πιο εύκολες στην εφαρμογή και πιο ταιριαστά τα χρώματα.


To αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ!!!


Α,πριν κλείσω,μην το ξεχάσω πάλι,να σας δείξω τα δωράκια που μου έφερε ο ταχυδρόμος!

Αρχικά έλαβα ένα αναμνηστικό δώρο από την Κάτια για τη συμμετοχή μου στο Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι του http://starsandicicles.blogspot.gr/.


Ευχαριστώ πολύ Κάτια και του χρόνου να οργανώσεις ξανά το όμορφο πανηγύρι σου!

Έπειτα ο ταχυδρόμος μου έφερε τον πρώτο μου φάκελο από το happy mail http://happymailgreece.blogspot.com και χάρηκα πολύ,γιατί άλλον δεν νομίζω να λάβω,γιατί μάλλον οι υπόλοιπες 3 κοπέλες ξεχάστηκαν και δεν έστειλαν τον φάκελο τους.
Δεν πειράζει εγώ πήρα έναν πολύ,πολύ όμορφο φάκελο από τη νέα μανούλα Τέσση!


Μ΄αρέσει πάρα πολύ ο τοίχος και μέσα από το ανοιχτό παράθυρο να φαίνεται το στολισμένο δέντρο!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ Τέσση και να σου ζήσει ο μικρούλης θησαυρός σου!!!

4 σχόλια:

  1. Αυτό είναι ένα diy που θέλω καιρό τώρα να δοκιμάσω! Μπορείς να εφαρμόσεις την τεχνική ακόμα και σε ξύλο! Πολύ ξεχωριστή η σύνθεσή σου Ιωάννα και πολύ όμορφα και τα δωράκια σου! Θέλεις να σου στείλω εγώ έναν, να αναπληρωθεί τουλάχιστον 1 από τις 3 κενές θέσεις; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τη δοκιμάσω σίγουρα αυτήν την τεχνική και άλλη φορά!Ακούστηκα λίγο κακιά με τους φακέλους;Η προσφορά σου είναι ευπρόσδεκτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ιωάννα. Κακιά, όχι, σε καμία περίπτωση. Ακούστηκε σαν μικρό παράπονο ( κι εγώ στεναχωριέμαι όταν κάποιος ξεχνάει μία υποχρέωσή του).
      Επειδή δεν βρίσκω πουθενά το email σου, αν θέλεις στείλε μου ένα με την διεύθυνσή σου και φυσικά πες μου αν πρέπει να υπακούσω σε κάποιους κανόνες για τον φάκελο!

      Διαγραφή