Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ,ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ GUEST STAR


    Σιγά,σιγά οι απόκριες φτάνουν στο τέλος τους και εμείς ούτε ντυθήκαμε,ούτε πήγαμε σε κανένα μασκέ πάρτυ.Η αλήθεια είναι πως ο Φραγκισκάκος μου έμεινε στην Κρήτη με τον παππού,τη γιαγιά και τη νονά και εμείς ξεσαλώνουμε εδώ!Όλο βγαίνουμε έξω για φαγητό(γενικά τρώμε ότι βρούμε),έχουμε ταράξει τα θέατρα(βρίσκουμε και δωρεάν προσκλήσεις),πάμε βόλτες,πήγαμε για καφέ και διαβάσαμε εφημερίδες,κοιμόμαστε όποτε θέλουμε και όσο θέλουμε και έχουμε ταράξει τις ταινίες στο youtube και όχι μόνο.Όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται τόσο απλά,αλλά όταν είναι ο Φραγκισκάκος μου εδώ,καλώς ή κακώς μερικά από αυτά είναι πολυτέλειες!

Παρόλο που σε αποκριάτικο κλίμα δεν μπήκαμε,μία κατασκευή για τις απόκριες ,για το καλό την έκανα.Για πάρτε λοιπόν λίγο χαρτοπόλεμο και ελάτε...



Μπαλόνι,χαρτοπόλεμος και ατλακόλ...
Αρχικά έριξα λίγο χαρτοπόλεμο τυχαία πάνω στο μπαλόνι,αλλά μετά έναν έναν τον κολλούσα στα κενά πάνω στο μπαλόνι και τέλος δημιούργησα ένα σχέδιο κολλώντας στο τελείωμα πράσινο χαρτοπόλεμο!


 Μία ημέρα κολλούσε ο χαρτοπόλεμος μας και μετά με μία βελόνα ξεφούσκωσε σιγά,σιγά το μπαλόνι μας και έτσι είχα μία όμορφη βάση για κεράκι ή ένα μικρό μπολ!




Όπως είπα παραπάνω,τώρα που λείπει η γατούλα μας(Φραγκισκάκος),χορεύουν τα ποντικάκια(εμείς)...οπότε αν και είχα σκοπό να κάνω πολλά πράγματα τελικά κάνω ελάχιστα.Φέτος ήθελα να φτιάξω και σερπαντίνες και χαρταετούς για εμένα,μιας και πέρυσι είχα φτιάξει μόνο για την αδερφή μου,αλλά επειδή βλέπω να τα φτιάχνω σε ανύποπτο χρόνο και κατόπιν εορτής,δείτε τα περσινά μου δημιουργήματα μήπως πάρετε ιδέες και φτιάξετε κάτι για τις ημέρες που έρχονται!


Καλές απόκριες!!!

7 σχόλια:

  1. Καλά κάνετε, σίγουρα το χρειαζόσαστε! Πολύ ωραία και τα σκουλαρίκια σερπατίνα (ο σύνδεσμος για τον χαρταετό βγάζει και πάλι τα σκουλαρίκια)!
    Την καλησπέρα μου
    Υ.Γ. Ήρθε μήπως ο ταχυδρόμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Δήμητρα που μου επισημαίνεις τα λάθη μου και τα διορθώνω.Τώρα μπορείς να δεις και τους χαρταετούς,τους καμαρώνω πολύ!
      Υ.Γ. Ωχ ήλπιζα πως θα το είχες καθυστερήσει και εσύ το ταχυδρομείο.Όχι δεν έλαβα ακόμα κάτι (έχουμε τέλειο ταχυδρομείο), αλλά δεν έφτιαξα κιόλας κάτι ακόμα.Συγγνώμη σίγουρα θα φτιάξω και θα στείλω αυτό που έχω σκεφτεί.σύντομα.Καλό απόγευμα Δήμητρα!!!

      Διαγραφή
    2. Πάω να δω τους χαρταετούς!
      Όσο για το ταχυδρομείο, μην αγχώνεσαι!! Δεν στο έστειλα με την σκέψη πως πρέπει να λάβω και κάτι :) Εξάλλου, δεν είναι και τίποτα το τρομερό ο φάκελός μου! Καλό τριήμερο

      Διαγραφή
    3. Το ξέρω Δήμητρα πως δεν έστειλες το φάκελο με την προοπτική να λάβεις κάτι, αλλά εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου(άλλωστε θέλω να φτιάξω κάτι),απλά δεν τα πηγαίνω καλά με το χρόνο! Ανυπομονώ να τον λάβω, και θα είναι σίγουρα υπέροχος!!! Καλό τριήμερο Δήμητρα και σε εσάς!!!(Σήμερα ήρθε ο Φραγκισκάκος μου, η αδερφή μου, έχω και άδεια οπότε θα έχω ένα όμορφο τετραήμερο!!!)

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφα που τα φτιάξατε!!! Και το blog σου είναι πολύ όμορφο!
    Καλώς σε βρήκα! Είμαι νέα μαμά και blogger.
    Αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου και πάρε μέρος στον διαγωνισμό που κάνω!

    Mama Petounia

    ΑπάντησηΔιαγραφή