Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

MAMMA MIA

   Η αγαπημένη μας Παρασκευή έφτασε και αφού φάγαμε τα σουβλάκια μας,είπαμε να δούμε κάτι ανάλαφρο και ωραίο!

Δεν ξέρω αν είστε fan των Αbba.Εγώ προσωπικά,δεν τους ήξερα πριν να γνωρίσω τον Βασίλη.M'άρεσαν όταν τους άκουσα!!!

Οπότε τι καλύτερο από τo "Mamma Mia" και τα τραγούδια των Αbba;


Την ταινία την είχαμε δει πρώτη φορά σ'ένα θερινό cinema στην Πλάκα με θέα την Ακρόπολη.Πολύ ωραίο έργο,από την αρχή με τα τραγούδια των Αbba,σου φτιάχνει η διάθεση!'Εχει μία ωραία ιστορία,τα τραγούδια,καλούς ηθοποιούς(έχω αδυναμία στον Κόλιν Φερθ) και φυσικά Ελλάδα,αφού είναι γυρισμένη στη Σκόπελο!



Και ξεκινάει...
I have a dream...
Έχω ένα όνειρο,ένα τραγούδι να τραγουδήσω,να με βοηθήσει να τα βγάλω πέρα με οτιδήποτε.Αν δεις το θαύμα ενός παραμυθιού, μπορείς να αντέξεις το μέλλον ακόμα και αν αποτύχεις...



Honey,honey...




Money,money...


Dancing Queen



The winner takes it all




Waterloo



Gimmie,gimmie



S.O.S.



Mamma mia

Mε απάτησες και νομίζω ότι ξέρεις πότε,οπότε λοιπόν αποφάσισα πως πρέπει να τελειώνουμε.Κοίτα με τώρα θα μάθω ποτέ;Δεν ξέρω πως αλλά ξαφνικά χάνω τον έλεγχο μια φωτιά καίει μέσα στην ψυχή μου.Μόνο μια ματιά σου και χτυπάει καμπανάκι,άλλη μια ματιά σου και τα ξεχνάω όλα.Μamma mia,πάλι τα ίδια,Θεέ μου πως μπορώ να σου αντισταθώ;Mamma mia φαίνεται πάλι,Θεέ μου πόσο μου έχεις λείψει.Ναι μου ράγισες την καρδιά,ήμουν χάλια από τη μέρα που χωρίσαμε,γιατί,γιατί σε άφησα να φύγεις;Μamma mia τώρα πια ξέρω δεν έπρεπε να σε αφήσω να φύγεις.Ήμουν θυμωμένη και λυπημένη όταν κατάλαβα ότι τελειώσαμε.Είναι αμέτρητες οι φορές που έκλαψα για σένα.Κοίτα με τώρα,θα μάθω ποτέ;Δεν ξέρω πως αλλά ξαφνικά χάνω τον έλεγχο μια φωτιά καίει μέσα στην ψυχή μου.Μόνο μια ματιά σου και χτυπάει καμπανάκι,άλλη μια ματιά σου και τα ξεχνάω όλα...Μamma mia...




Καλό ΣΚ!!! 

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη ταινία!!! Το υποκοριστικό μου είναι Mamamia...έτσι με φωνάζουν τα παιδιά μου κι ο άντρας μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ταινία δεν την έχω δει, αλλά 70s & 80s είναι αγαπημένες μουσικά δεκαετίες, οπότε κάποια κομμάτια τους είναι Must! Καλησπέρα & καλό μήνα Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Δήμητρα!!!Να την δεις την ταινία,ανάλαφρη και τέλεια με τα υπέροχα τραγούδια των ΑΒΒΑ!Άσε που μας πάει κατευθείαν στο καλοκαίρι με τα τοπία από την Σκόπελο!

      Διαγραφή