Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΧ ΚΟΥΛΕΝΑΚΙ...

(Όχι δεν το έγραψα λάθος) κουλενάκι το λέει ο Φραγκισκάκος μου,κουλενάκι και εγώ.


Σας βλέπω όλες αυτές τις ημέρες με τις όμορφες κατασκευές και με ξεσηκώνετε για να φτιάξω διάφορα καλούδια,να στολίσω το σπίτι και από την άλλη όμως, αναρωτιέμαι πως τα προλαβαίνετε όλα;Εγώ κάθε πρωί σηκώνομαι νυσταγμένη και λέω σήμερα το βράδυ θα κοιμηθώ νωρίς(σπανίως το καταφέρνω) και έπειτα στο δρόμο για τη δουλειά(σχεδόν μιας ώρας ταξίδι) κάνω λίστες στο μυαλό μου με τις δουλειές που θα κάνω σήμερα και που όλο αναβάλλονται για αύριο.

Τελικά σήμερα κατάφερα και  έφτιαξα μία πολύ μικρή,εύκολη,γρήγορη,αλλά και πολύ όμορφη πασχαλινή κατασκευή!!

Σας είχα αναφέρει παλαιότερα πως δίνω μεγάλη σημασία και στη συσκευασία του δώρου,οπότε έχω μαζέψει διάφορες χάρτινες σακούλες δώρων,οπότε σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω αυτές για τα κουνελάκια μου,γιατί έχουν μαζευτεί αρκετές.Διάλεξα κάποιες που μοιάζουν σαν ζωγραφιές παιδιών.



Με ταλαιπώρησε λίγο το κουνελάκι,για να φτιάξω το περίγραμμα του,αλλά τελικά καλό έγινε.


Και εδώ είχα τη βοήθεια του Φραγκισκάκου μου,ο οποίος κόλλησε τις ουρές στα κουλενάκια μας.



Και αφού ενώθηκαν μεταξύ τους,κρεμάστηκαν στον τοίχο.



Τα παρδαλά μου κουλενάκια εγκλιματίστηκαν πλήρως,στο πολύχρωμο δωμάτιο του Φραγκισκάκου μας.


Βέβαια είπα στον Φραγκίσκο μου,να μην αφήσει τα κουλενάκια να μιλάνε όλο το βράδυ και να μην τον αφήνουν να κοιμηθεί...

Στόλισα επίσης και άλλη  μια γιρλάντα με αυγά και πολύ όμορφα ανοιξιάτικα χρώματα που είχα φτιάξει πέρυσι http://mpiskotoupoli.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7.html.
Και μάλλον εδώ θα τελειώσει η πασχαλινή μου διακόσμηση,αφού οι ημέρες πέρασαν και αυτές που θα έρθουν θα περάσουν σαν το νεράκι.

Τέλος,θα ήθελα να σας συστήσω μία νέα μαμά,που γνώρισα προχτές,λόγω του μπλογκ.Αφορμή ήταν ένας διαγωνισμός που συμμετείχα και κέρδισα αυτά τα υπέροχα σκουλαρίκια,που εκτός ότι έχω αδυναμία στα σκουλαρίκια,έχουν και υπέροχα χρώματα με κυρίαρχο το αγαπημένο μου μοβ.

 
Έτσι γνώρισα τη Μαμά πετούνια !!!Μία νέα μαμά,που όπως όλες μας,ψάχνει έναν τρόπο έκφρασης,δημιουργίας ,επικοινωνίας και μοιράσματος όλων των προβλημάτων,των ανησυχιών και των ιδεών που μας ταλαιπωρούν εμάς τις μανάδες!!!Ευχαριστώ μαμά πετούνια για το όμορφο δώρο σου και χάρηκα πολύ που σε συνάντησα από κοντά και ποιος ξέρει,έπεται και συνέχεια...

Καλό βράδυ!!!

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ιωάννα μου...
    Τέλεια έγιναν τα κουνελάκια σας! ΄Ελπίζω μόνο, να μην είναι φλύαρα και ξεσηκώνουν τον Φραγκίσκο με τις φωνούλες τους...!
    Καλή συνέχεια στις πασχαλινές ετοιμασίες σας...
    Στέλνω ένα φιλάκι στο μικρό καλλιτέχνη♥
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ Αννιώ,πολύ γλυκά και τρυφερά τα λόγια σου!!Αν και τα φιλιά του Φραγκίσκου είναι λίγο ακριβά,νομίζω θα κάνει μία εξαίρεση και θα σου ανταποδώσει το φιλάκι!

      Διαγραφή
  2. τι όμορφη γιρλάντα! μπράβο στο ζωγράφο και τη μαμά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη η γιρλάντα σου Ιωάννα κι αφού είχες και τον Φραγκίσκο για βοηθό, η επιτυχία ήταν σίγουρη!! Με γεια και τα σκουλαρίκια.
    Καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι προσπαθώ να τον παροτρύνω να ασχολείται λίγο με ζωγραφική,κατασκευές κτλ.Ευχαριστώ Δήμητρα και εσείς να περνάτε καλά,καλό ΠΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα τα κουνελέκια μου αρέσουν και εμένα, απλά εγώ δεν έχω δικαιολογία να τα φτιάξω.. :)) Μερικές κατασκευες που είναι για παιδιά είναι πολύ ωραίες και τις ζηλεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας...μη νομίζεις πιο πολύ ενθουσιάζομαι εγώ με αυτές τις κατασκευές παρά ο Φραγκισκάκος μου!Αυτός έχει κολλήσει τώρα με την Peppa the pig,οπότε μάλλον γιρλάντα με γουρουνάκια έπρεπε να φτιάξω...

      Διαγραφή