Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ...


Έψαχνα τίτλο για την ανάρτηση μου και για άλλη μια φορά κατέληξα σε τραγούδι...


 


Πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερο δώρο, τόσο για τους φίλους σου όσο και για τον εαυτό σου, από ένα βιβλίο!Με το που ανοίγεις ένα βιβλίο,αμέσως το ταξίδι ξεκινάει,μπαίνεις στο αεροπλάνο,στο πλοίο της φαντασίας και απλά φεύγεις!

Αν με ρώταγες τι θα ήθελα να γίνω άμα μεγαλώσω,θα σου έλεγα αρχιτέκτονας ή διακοσμήτρια.Όχι πως το προσπάθησα ή είχα κάποια ιδιαίτερη κλίση ή ήξερα τι ήθελα να γίνω στα 16,17 ή 18,
που καλείσαι να διαλέξεις ένα δρόμο,απλά  μ'αρέσει να ασχολούμαι με το σπίτι!Πιστεύω πρέπει να είναι πολύ συναρπαστικό να σχεδιάζεις σπίτια,να διαλέγεις χρώματα,έπιπλα,μικρές λεπτομέρειες καθημερινότητας...


Έτσι σε κάποια γενέθλια μου συνδύασα την αγάπη μου για τα βιβλία, την αγάπη μου για τα ταξίδια και την αγάπη μου για τη διακόσμηση και αγόρασα το παρακάτω βιβλίο.



Λοιπόν δέστε τις ζώνες σας, γιατί απογειωνόμαστε,το ταξίδι στο Mexico ξεκινάει...(βέβαια η λήψη των φωτογραφιών δεν είναι η καλύτερη,λίγο η μηχανή,λίγο ο φωτισμός...)



























Καλά επόμενα ταξίδια και μακάρι να βρεθούμε πράγματι στο μακρινό Mexico στο μέλλον...καλό ΠΣΚ!!!

Υ.Γ.Μην το ξεχάσω...για δείτε τη όμορφη "μεξικάνικη" κατασκευή έφτιαξε η Ελεάννα

5 σχόλια:

  1. Υπέροχο το βιβλίο σου Ιωάννα! Σε ταξιδεύει και στο Μεξικό και στον κόσμο της διακόσμησης. Καλά να περνάτε & καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα χρώματα...υπέροχες φωτογραφίες! Πόσο ωραίο είναι που με ένα κλικ ταξιδεύουμε σε άλλες πολιτείες όπως λέει και το τραγούδι! Φιλιά και καλό σ/κ Ιωάννα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη ανάρτηση Ιωάννα μου!
    Σου εύχομαι πολλά και καλά ταξίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που σε αυτά τα ταξίδια μου, είχα συνοδοιπόρους εσάς..καλά επόμενα ταξίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή