Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ

  
Τελευταία αναβάλλω συνεχώς πράγματα και αυτή η αναβλητικότητα μου με αγχώνει,ενώ τώρα θα έπρεπε να είναι μία περίοδος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς...γι'αυτό ας τελειώνω με τις εκκρεμότητες! Οπότε καιρός να ολοκληρώσω και αυτή την ανάρτηση,που περιμένει ημιτελής σχεδόν δύο μήνες τώρα!
Τα Χριστούγεννα είχα φτιάξει μία μίνι γιρλάντα με μπογιά μαυροπίνακα, για να στείλω τις ευχές μου και ως ιδέα μου άρεσε πολύ!

http://mpiskotoupoli.blogspot.gr/2013/12/blog-post_31.html

'Ηθελα ξανά να στείλω τις ευχές μου και σκέφτηκα πάλι μία mini γιρλάντα μαυροπίνακας είναι ότι πρέπει,γιατί εκτός από τις ευχές μπορεί να στολίσει και μία γωνιά του σπιτιού μας,ένα μικρό όμορφο αναμνηστικό για τον παραλήπτη,φτιαγμένο με αγάπη!
Άνοιξη=πουλάκια και έτσι φτιάχτηκαν τα παρακάτω κατάμαυρα πουλάκια,που όμως μπορούν να γίνουν όσο πολύχρωμα εμείς θέλουμε!

Για αρχή... 

Ένα παιχνιδιάρικο πουλάκι με ραφές 

Στο επόμενο πουλάκι είπα να χωρέσω πολλές ευχές, εμπνευσμένη από το καραβάκι των ευχών ή της ελπίδας( θα σας πως προσεχώς την ιστορία του),που είχαμε ως μπομπονιέρα στη βάφτιση του Φραγκισκάκου μας.




Ένα πουλάκι που κουβαλάει του κόσμου τις ευχές

 Και τέλος...

Ένα καρό πουλάκι,γιατί μου αρέσουν τα καρό

Και η γιρλάντα μας,έτοιμη για το ταχυδρομείο ή έτοιμη για κρέμασμα!

Με τη μπογιά μαυροπίνακα και λίγο χαρτόνι,ακόμα και από τις χαρτονένιες συσκευασίες των corn flakes, μπορούμε να φτιάξουμε αμέτρητες γιρλάντες και να ομορφύνουμε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού μας,με χρώμα,λέξεις και φαντασία.

Μήπως είναι καιρός να φτιάξω και μερικά καραβάκια;Καλοκαίρι έφτασε!

10 σχόλια:

  1. Κι εγώ ήμουν η τυχερή παραλήπτρια της υπέροχης γιρλάντας σου, γεμάτη ζεστές ευχές!!! Πάντως εγώ το είδα και σαν μίνι βιβλιαράκι έτσι που είχε πιαστεί η κλωστή :D
    Και η Χριστουγεννιάτικη όμως που έκανες, σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Δήμητρα,έμοιαζε και με βιβλιαράκι...το εξώφυλλο,μέσα οι ευχές και το οπισθόφυλλο!Χάρηκα πολύ που έφτιαξα αυτή τη γιρλάντα για την τυχερή παραλήπτρια που εκτιμώ πολύ!!!Καλή Κυριακή Δήμητρα!!!

      Διαγραφή
  2. μμμμμ ωραία ίδεα Ιωάννα!! Ειδικά για δωράκι σε παιδάκια για το δωματιό τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μπορείς να φτιάξεις ότι είδους γιρλάντα μπορείς να φανταστείς και να γράψεις πάνω ότι θες,αλλά όχι μόνο για παιδιά,αλλά και για μεγάλους που ξέχασαν να μεγαλώσουν!

      Διαγραφή
  3. Δύο σε ένα Ιωάννα! Και διακόσμηση και παιχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιχνίδι,χαρά και δημιουργία!Πάντως με βλέπω να φτιάχνω και άλλες γιρλάντες μαυροπίνακας!

      Διαγραφή
  4. 'Εγινε πολύ όμορφη και φαίνεται και εύκολη στην κατασκευή της . Μπράβο Ιωάννα μου, καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Χριστίνα!Είναι πράγματι εύκολη η γιρλάντα και γενικά η μπογιά μαυροπίνακα είναι μπογιά μπαλαντέρ,γιατί μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε και να δημιουργήσεις κάτι πρακτικό και μοντέρνο!Καλή Κυριακή!!!

      Διαγραφή