Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

WASH


  Γεια σας καλό μήνα!!!Χάθηκα...δεν ξέρω πως περνάνε οι ημέρες...απλά περνάνε!

Είπα να αρχίσω τον πρώτο καλοκαιρινό μας μήνα με κάτι χρωματιστό!
Είχα βρει αυτήν την εκτύπωση πριν από καιρό

http://designdininganddiapers.com/2014/02/free-bathroom-printable-wall-art/


και είχα σκεφτεί να την μεταφέρω σε καμβά,όπως είχα κάνει με την φωτογραφία μας, Μια φωτογραφία,ένας καμβάς, αφού πρώτα βάψω τον καμβά.
Εντωμεταξύ, μας ξεσήκωσε η Δήμητρα με τους αφρούς, οπότε δανείστηκα λίγο αφρό από το Βασίλη και τον ανακάτεψα με το γαλαζοπράσινο μου χρώμα.



Το ανακάτεμα έγινε πάνω σε μία σακούλα, την οποία έπειτα ακούμπησα πάνω στον καμβά μου,καθώς και στα πλαϊνά του και είχα το παρακάτω αποτέλεσμα:


Πήρε και ο Φραγκισκάκος μου πινέλα και αφρό και άρχισε το ανακάτεμα.



Βέβαια όσο εγώ ασχολιόμουν με το δικό μου ανακάτεμα,μάλλον ο Φραγκίσκος τα ανακάτεψε αρκετά και τελικά είχαμε αυτό το πολύχρωμο αποτέλεσμα!



Έπειτα με ένα μαχαίρι,αφαίρεσα το επιπλέον "αφρώδες χρώμα" και άφησα τις  μοσχομυριστες δημιουργίες μας να στεγνώσουν!

Έβαλα αραιωμένη ατλακόλ πάνω στην καλή πλευρά της εκτύπωσης μου και την κόλλησα πάνω στον καμβά.



Αφού πέρασε ένα εικοσιτετράωρο,με το βρεγμένο σφουγγαράκι μου άρχισα να εμφανίζω την βρύση μου πάνω στον καμβά.



Δυστυχώς δεν προνόησα για τη σωστή εκτύπωση και έτσι η βρύση μου και το wash φαίνονται ανάποδα πάνω στον καμβά,αλλά είναι μία άποψη και αυτή.Επίσης με το σφουγγαράκι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί,για να μην σκίσουμε την εκτύπωση μας,όπως έκανα εγώ.Έπειτα προσπάθησα να καλύψω με έναν μαύρο μαρκαδόρο τα σκισμένα σημεία,για αυτό φαίνεται σε μερικά σημεία πιο έντονα μαύρη η βρύση.Της αδερφής μου της άρεσε, είπε ότι φαίνεται παλιά,σαν ξεφτισμένη η βρύση...με βολεύει και εμένα αυτή η άποψη!



Όπως και να έχει,το wash πήρε τη θέση του δίπλα στο laundry και εγώ καμαρώνω το δημιούργημα μου,ακόμα και με τις ατέλειες του!!!



Σας στέλνω μια χρωματιστή καληνύχτα και ελπίζω να τα πούμε σύντομα!!!

9 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο έγινε Ιωάννα! Και τα ανάποδα γράμματα έχουν άποψη ;)
    Όσο για το ανακάτεμα του Φραγκίσκου, εκείνο το κόκκινο σημείο στην φωτογραφία πάνω από το καρπούζι, εμένα μου θυμίζει πολύ μονομάχο που κολυμπά!!!
    Την καλημέρα μου & καλό τριήμερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θύμισες το επεισόδιο του Κων/νου και Ελένης,με τον καλλιτέχνη ξάδερφο,που τους δείχνει 3 μονόχρωμους πίνακες και τους λέει τι αχνοφαίνεται πίσω από τον καθένα.:)
      Πάντως πολύ όμορφο και τρυφερό αυτό που έγραψες για τη ζωγραφιά του Φραγκισκάκου μας,τα παιδιά πρέπει να τα ενθαρρύνουμε,να γίνουν δυνατά,να έχουν αυτοπεποίθηση και αν και δε βλέπω το μονομάχο,είναι υπέροχη ζωγραφιά για εμένα!!!

      Διαγραφή
  2. Ωραίο και ΄καθαρό΄ χαχαχα!
    Από το link party
    http://ginamegoneis.blogspot.gr/2014/06/link-party-6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι είναι ωραίο,καθαρό και μοσχοβολάει φρεσκάδα!Καλώς όρισες!!!

      Διαγραφή
  3. Και εμένα μου αρέσει Ιωάννα και καλυτερα που έβαλες ένα χρώμα γιατί αμα σας δείξω τον δικό μου θα φρίξετε!!! :))
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά είμαστε ανεπίδεκτες μαθήσεως!Αν και η Δήμητρα μας έδειξε τη διαδικασία αναλυτικά,τελικά καμιά μας δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα με πολλά χρώματα και τον αφρό!

      Διαγραφή
  4. Πολύ μου άρεσε η ιδέα της μεταφοράς στον καμβά! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Λες να γίνεται και σε άλλες επιφάνειες με την ατλακολ? Η εκτύπωση σου ήταν με απλό printer ή laser?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλες επιφάνειες,γιατί και η αρχική ιδέα,ανέφερε την μεταφορά σε καμβά,αλλά μια δοκιμή θα μας πείσει!Όσο για την εκτύπωση ήταν απλή,στο φωτοτυπικό της δουλειάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή