Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΜR & MRS

 Πριν αρκετές ημέρες βρήκα μία ειδοποίηση από το ταχυδρομείο να με περιμένει και η χαρά μου και η ανυπομονησία μου ήταν μεγάλες,γιατί ήξερα τι ήταν.Το περίμενα από ημέρες,αλλά δεν ανησυχούσα,γιατί ήξερα πως τα ταχυδρομεία μας είναι λίγο αργά.

Οπότε ένα πρωί έλαβα αυτό το όμορφο γούρι συνοδευόμενο από όμορφες ευχές από την Χριστίνα μας,από το Art Decoration and Crafting!



Ευχαριστώ πάρα πολύ Χριστίνα και εσύ να είσαι πάντα καλά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να μας γεμίζεις πάντα με όμορφες,πρωτότυπες δημιουργίες!!

Και επειδή η Χριστίνα ,αναφέρεται μερικές φορές στο σύζυγο της ως ο Μr,ας κλείσουμε με μία εκτύπωση που έφτιαξα πριν μερικές ημέρες στο pickmonkey.


mr & mrs printable


Nα έχετε ένα όμορφο βράδυ και έναν ακόμα πιο υπέροχο μήνα,που κάνει την εμφάνιση του σε λίγες ώρες και ας είναι το ταξίδι μας αυτό στο blogging γεμάτο δώρα,όχι μόνο τα χειροπιαστά,αλλά και τα άλλα τα μοναδικά,τα άπιαστα!!

12 σχόλια:

  1. Πάντα τέτοια όμορφα δώρα Ιωάννα! Ωραία η καρτ ποστάλ σου. Καλή Κυριακή & καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Δήμητρα για τις ευχές σου!!Χαίρομαι που έχω στο σπίτι μου όμορφα δώρα από εσάς!!Καλό ΣΚ και καλό μήνα Δήμητρα!!

      Διαγραφή
  2. να το χαρεις το δωρακι σου Ιωαννα και να ειναι και γουρλιδικο! παντα νικες ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα Ιωάννα μου!! Να είναι γούρικο το πέταλο!!
    Αυτό με τον Mr της Χριστίνας πολύ ωραίο!!! :)))))))
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωάννα μου σ ευχαριστώ πολύ για την αναφορά και εύχομαι πράγματι το γούρι να επιτελέσει το έργο του για σένα και την οικογένεια σου :) Η κάρτα άπαιχτη ... την εκτυπώνω να την δείξω στον Mr !!!! Καλημέρα και καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αν και καθυστερημένα,αφού το δώρο σου το έλαβα ένα μήνα πριν(αλλά δεν με αφήνει η γρίπη με τίποτα να συνέλθω) έκανα αυτήν την ανάρτηση!!Όσο για το Μr,χαίρομαι πολύ που σου άρεσε,το είχα φτιάξει πριν λίγο καιρό και τελικά ταίριαξε σε αυτήν την ανάρτηση!Ελπίζω να αρέσει και στον Μr,καλό ΣΚ Χριστίνα!!

      Διαγραφή
  5. Να το χαρείς Ιωάννα μου! Με 'γεια σου! Και η κάρτα σου πανέμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή