Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ FTIAXTO ΣΤΟ IKEA

Από το πρώτο σεμινάριο στο ikea,  η Βάλια και η Ελίνα, μας είχαν πει πως θα ακολουθούσε και δεύτερο σεμινάριο μέσα στο Μάρτιο,οπότε ήμουν επί ποδός.


seminaria ikea


Στο δεύτερο αυτό σεμινάριο,τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά,ήξερα πως θα κυλούσαν τα πράγματα και πως ο χρόνος είναι περιορισμένος,οπότε ότι προλάβαινα.
Αυτή τη φορά είχαμε στη διάθεση μας κομμάτια υφασμάτων,


seminaria ikea1


μία καφέ κρεμάστρα (μία εμμονή με την κρεμάστρα την έχουν και την προηγούμενη φορά είχαμε λευκή), μία λευκή πήλινη γλάστρα και μία βάση για κατσαρόλα από φελλό!

Πρώτα φτιάξαμε την γλάστρα,όπου με ατλακόλ κολλήσαμε το ύφασμα και έπειτα ξανά πάνω από το ύφασμα ατλακόλ για να γίνει αδιάβροχο.


seminaria ikea2


Έπειτα ασχολήθηκα με τη βάση από φελλό,όπου με λίγο ύφασμα,λίγη κορδέλα και το πιστόλι σιλικόνης έχουμε ένα mini πίνακα ανακοινώσεων.
Τέλος,στα γρήγορα,κόλλησα με πιστόλι σιλικόνης λίγη από την ανάρπαστη κορδέλα (μα όλοι θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή) στην κρεμάστρα, για να μην παραπονιέται πως πάλι δεν ασχολήθηκα μαζί της.


seminaria ikea3


seminaria ikea4


Επίσης μπορούσαμε να φτιάξουμε και υφασμάτινα σακουλάκια για τη ντουλάπα μας και να τα γεμίσουμε με λεβάντα.αλλά εγώ προτίμησα να μην ασχοληθώ με το θέμα, άλλωστε ο χρόνος ήταν περιορισμένος, μην ξεχνιόμαστε!


seminaria ikea5


Αυτό το σεμινάριο,ίσως να μην είχε τον ενθουσιασμό του προηγούμενου,από εμένα,μάλλον υπήρχε κούραση,ήταν όμως ένα όμορφο απόγευμα και ανυπομονώ για το επόμενο!!Από ότι άκουσα κάθε χρόνο κάνει σεμινάρια το ftiaxto στο ikea,οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Καλό,φωτεινό,ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο!!

10 σχόλια:

  1. A! υπέροχη ιδεα ο πινακας ανακοινωσεων!!!! αναμενω κ τα επομενα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και εμένα Ζήνα, ο πίνακας ανακοινώσεων μου άρεσε πολύ εξ αρχής,αλλά μάλλον έπρεπε να τον κάνω και αυτόν με το ασπρόμαυρο ύφασμα!!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ύφασμα στο γλαστράκι μου άρεσε πολύ!! Νομίζω πως είσαι η μεγαλύτερη φαν των σεμιναρίων!!! ;) Είναι όμως ωραίο να ασχολείσαι με κατασκευές!! Καλή εβδομάδα Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι και εμένα αυτό το ύφασμα είναι το αγαπημένο μου!!!Τα σεμινάρια έτυχαν,αλλά γενικά φαν των ikea είμαι,ειδικά παλιότερα,που έμενε Αθήνα η αδερφή μου πηγαίναμε πολύ συχνά,πλέον μόνη μου δεν πολυπηγαίνω!Καλημέρα Ελεάνα!!

      Διαγραφή
  4. Το γλαστράκι έγινε σούπερ, το ίδιο και το μίνι πινακάκι ανακοινώσεων. Αυτό με την κρεμάστρα πάλι...μάλλον επειδή είναι κλασσικό αγαπημένο για όσους ασχολούνται με ντεκουπάζ! Γεια στα χέρια σου Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Δήμητρα!!Μικρά πράγματα για να περνάει η ώρα ευχάριστα!!Το γλαστράκι είναι και εμένα το αγαπημένο μου,αλλά μαλλον θα καταλήξει στην αδερφή μου,γιατί ξέρεις τη σχέση μου με τα λουλούδια,οπότε και με τις γλάστρες!Καλημέρα Δήμητρα!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ μου άρεσε η ιδέα με το ύφασμα και την ατλακόλ! Θα δοκιμάσω κάτι αντίστοιχο με την πρώτη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα και ανυπομονώ να δω τι όμορφο θα φτιάξεις!!Καλημέρα Κατερίνα!!!

      Διαγραφή
  6. Είναι πράγματι χρήσιμα κάποια σεμινάρια χειροτεχνίας γιατί όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνεις! Κι εγώ φαν της γλάστρας θα δηλώσω... Καλή συνέχεια Ιωάννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σεμινάρια είναι καλά, βέβαια τα πιο καλά δεν είναι δωρεάν!!Αυτή η γλάστρα έκλεψε καρδιές, καλημέρα Χριστίνα!!!

      Διαγραφή