Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟΥΡΤΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ PAW PATROL


our rainbow birthday cake paw patrol

Φέτος στα γενέθλια του Φραγκισκάκου αρχές Νοεμβρίου, δεν κάναμε πάρτυ.Αφού πέρασα μία κρίση για το γεγονός πως φέτος δεν θα του κάναμε πάρτυ, αποφάσισα να του φτιάξω μία όμορφη τούρτα.Πάντα στα γενέθλια του Φραγκισκάκου την αγοράζουμε την τούρτα,γιατί αγχώνομαι πως δε θα καταφέρω να φτιάξω μία νόστιμη τούρτα για τόσα άτομα,αλλά φέτος τα δεδομένα ήταν διαφορετικά.
Πάντα έβλεπα τις πολύχρωμες τούρτες και ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω και εγώ μία.

Την συνταγή, που ακολούθησα για την τούρτα ,ήταν της Σοφίας .Βέβαια εγώ πάντα αφαιρώ αυγά και ζάχαρη από τις συνταγές.

Πολύ γρήγορα η κουζίνα μου είχε γεμίσει χρώμα!!!Πέντε χρώματα,πέντε διαφορετικά μπολ,πέντε διαφορετικά ταψάκια ψησίματος.

our rainbow birthday cake paw patrol 1

Και μετά το ψήσιμο,το ευχάριστο σημείο της συναρμολόγησης.Χρωματιστό παντεσπάνι,κρέμα εναλλάξ.Η Σοφία στην τούρτα της χρησιμοποίησε ζαχαρόπαστα και τους ειδικούς μαρκαδόρους με βρώσιμη γραφή για τη διακόσμηση.Η αλήθεια είναι πως μόλις είπα στον Φραγκισκάκο για την ύπαρξη αυτών των μαρκαδόρων,ενθουσιάστηκε,όπως και εγώ,αλλά το άφησα τελευταία στιγμή και δεν κατάφερα να τους ψάξω και να τους αγοράσω.
Έτσι εμείς για τη διακόσμηση της τούρτας χρησιμοποιήσαμε την λευκή κρέμα που χρησιμοποιήσαμε ενδιάμεσα από τα χρωματιστά παντεσπάνια μας και χρωματιστά κουφετάκια.
 Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν τα χρωματιστά κουφετάκια;

Ο Φραγκισκάκος το τελευταίο διάστημα έχει αδυναμία στα σκυλάκια paw patrol.

our rainbow birthday cake paw patrol 8

Βρήκα διάφορες όμορφες ιδέες διακόσμησης.

PAW PATROL 'RUBBLE' BIRTHDAY CAKE | by Chel Bug:
https://uk.pinterest.com/pin/111604896993359088/

rubble cake:
https://uk.pinterest.com/pin/260294053440943078/

 Κάτι ανάλογο θέλαμε να φτιάξουμε και εμείς,αλλά ο Rubble μας είχε μείνει στην Κρήτη,έτσι απλά σκορπίσαμε χρωματιστά κουφετάκια παντού!!

our rainbow birthday cake paw patrol 2

 Αρχικά ο Φραγκισκάκος ήθελε να βάλουμε τα υπόλοιπα paw patrol πάνω στην τούρτα,αλλά τελικά
περιοριστήκαμε μόνο στην όμορφη Sky.

our rainbow birthday cake paw patrol 3

our rainbow birthday cake paw patrol 4

our rainbow birthday cake paw patrol 5
Mα δεν είναι τέλεια και εσωτερικά (άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου...) ;

our rainbow birthday cake paw patrol 6
Το κομμάτι του εορτάζοντα πολύ μεγάλο για να στέκεται και η Sky πάνω.Ο Φραγκισκάκος το έτρωγε δύο μέρες,ήταν λέει πολύ χορταστική τούρτα.

Θέλετε ένα κομματάκι για το δρόμο;

our rainbow birthday cake paw patrol 7

Σας στέλνω μία πολύχρωμη καληνύχτα!!!

8 σχόλια:

  1. σουπερ η τουρτα σας!! Πολυχρονος ο Φραγκισκακος σας!! Γερος και τυχερος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελπίδα και εσύ να χαίρεσαι τον Νικόλα!!!Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  2. Να τον χαίρεστε Ιωάννα μου!! Γερός και πάντα ευτυχισμένος στη ζωή του!! Εγώ τα paw patrol δε τα γνώριζα και προχτές κατα τύχη τα πέτυχα στο Nickelodeon και τα έκατσα επίτηδες να δω τι είναι! :)
    Θαυμάζω την τούρτα σου γιατί και εμένα αυτό το ουράνιο τόξο μου φαίνεται μπελαλίδικο.
    Του μαρκαδόρους και εγώ τυχαία τους βρήκα πριν μερικές μέρες και τους σκεφτόμουν αν και είναι κάπως ακριβοί -10 ευρώ το χρυσό. Κάποτε όμως είχα χρησιμοποιήσει χρώμα ζαχαροπλαστικής σε σωληνάριο και έγραψα πάνω σε τούρτα και ήταν το ίδιο. Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελεάνα για τις ευχές σου και εσύ να είσαι πάντα καλά!!!Σαν την αδερφή μου και εσύ ,που βλέπει κινούμενα;Και εγώ βλέπω,αλλά όχι πάντα με όρεξη ,αν και τα paw patrol,δεν είναι κακά!!Δεν είναι μπελαλίδικο τελικά το ουράνιο τόξο και ο Φραγκισκάκος συνέχεια λέει για την τέλεια τούρτα που είχε φέτος (έχει και μία αδυναμία στα ουράνια τόξα,τα ζωγραφίζει πολύ συχνά),οπότε άξιζε ο κόπος!!Είχα βρει στο internet τους μαρκαδόρους,νομίζω όχι πολύ ακριβοί,αλλά όχι σε χρυσό χρώμα.Γενικά ότι χρώμα βρήκα στο S/M πήρα,την επόμενη φορά θα το ψάξω εγκαίρως,γιατί είμαι και της τελευταίας στιγμής(την παραμονή των γενεθλίων πήρα τα υλικά της τούρτας και έκατσα ως τη 1 το βράδυ για να την τελειώσω)!Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  3. Να τον χαίρεσαι Ιωάννα μου! Είμαι σίγουρη ότι με τέτοια χρυσοχέρα μαμά θα ενθουσιάστηκε από το αποτέλεσμα! Να είσαστε πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα για τις ευχές και τα καλά σου λόγια!!!Πράγματι,ο Φραγκίσκος ενθουσιάστηκε!!Αφού να φανταστείς δεν του κάναμε party,ως μία μορφή τιμωρίας(γιατί έκανε διάφορα) και λέει πως ήταν τα καλύτερα γενέθλια του,λόγω της τούρτας!!Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
  4. Να τον χαιρεσαι! (καθυστερημενα :) ) Παντα ηθελα να κανω τουρτα ουρανιο τοξο! Και λατρευουμε κ εμεις τα paw patrol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές!!Και εγώ πάντα ήθελα να φτιάξω τούρτα ουράνιο τόξο και να που τελικά την έφτιαξα!!Καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή