Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΑΦΕ - CAP CAP


cap cap

Ναι το ομολογώ, περίμενα 45' στην ουρά ,σε μία ουρά που έφτανε μέχρι τη μέση του δρόμου,απλά για να πιω ένα καφέ(που τελικά δεν ήπια) και να δοκιμάσω διαφορετικές γεύσεις σε ένα καφέ.

Μετά το Little Kook, πρέπει να σας μιλήσω για ένα παλαιότερο παραμυθένιο cafe,που μετράει ήδη κάποια χρόνια ζωής.


Η πρώτη φορά που επισκεφτήκαμε το Cap Cap ήταν μία Κυριακή απογευματάκι κοντά στα Χριστούγεννα πριν από 3 χρόνια και είναι και η μόνη φορά που έκατσα στην ουρά.Τις επόμενες φορές(το πήρα το μάθημα μου),πηγαίνουμε αμέσως μετά τη δουλειά (είναι κοντά στο μετρό Αιγάλεω,οπότε βολεύει) ,γύρω στις 5,έτσι το πολύ να περιμένουμε 5 λεπτά ή και καθόλου.
Το Cap Cap είναι ένα θεματικό καφέ ,όπου κατά διαστήματα αλλάζει η διακόσμηση του μαγαζιού,καθώς και κάποιες γεύσεις και ονομασίες στον κατάλογο.

Εκείνη την πρώτη φορά,που το επισκεφτήκαμε ,μετά από 45' αναμονής,αποφασίσαμε να πάρουμε σε πακέτο για το σπίτι κάποιο από τα χρωματιστά γλυκάκια που είδαμε στις βιτρίνες του καφέ.

a fairytale cafe-cap cap2

a fairytale cafe-cap cap3

Η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιαστήκαμε,μας φάνηκαν αρκετά γλυκά,αλλά δεν μπορούσαμε να μην του δώσουμε και μία δεύτερη ευκαιρία.Και επειδή αγαπάω πολύ τα φωτάκια και τα Χριστούγεννα κάνουν τα πάντα μαγικά,όλες τις φορές που έχουμε επισκεφτεί το cap cap είναι στην περίοδο των Χριστουγέννων με τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.Έτσι δεν έχω δει τι γίνεται όταν στο μαγαζί κυριαρχεί ο Χάρι Πότερ ή ανάλογοι ήρωες. 

Πρόπερσι, όλα ήταν παγωμένα,αφού η διακόσμηση ήταν επηρεασμένη από το frozen.

a fairytale cafe-cap cap4

a fairytale cafe-cap cap5

Πέρυσι στο χώρο κυριαρχούσε το πολύ ψηλό δέντρο με το καπέλο της μάγισσας στην κορυφή του,ενώ οι σκούπες της "πέταγαν" πάνω από τα κεφάλια μας.

a fairytale cafe-cap cap6

a fairytale cafe-cap cap7

a fairytale cafe-cap cap8

a fairytale cafe-cap cap9

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ήταν διάχυτη μέσα-έξω.

a fairytale cafe-cap cap10

a fairytale cafe-cap cap11

Στα ράφια που κάλυπταν έναν ολόκληρο τοίχο, υπήρχαν πολλά αντικείμενα που από τη μια αποτελούσαν μέρος της διακόσμησης και από την άλλη μπορούσαμε να τα αγοράσουμε και να τα πάρουμε σπίτι μας.

a fairytale cafe-cap cap12

Μόλις παραγγείλαμε, έφτασε στο τραπέζι μας το κόκκινο σουπλά και έπειτα περιμέναμε με ανυπομονησία τις νέες γεύσεις!!

a fairytale cafe-cap cap13

Την τελευταία φορά που πήγαμε,μιας και πάμε μία φορά τον χρόνο και ήμασταν και πεινασμένοι,μετά τη δουλειά,πήραμε και γλυκό και αλμυρό και ρόφημα.

a fairytale cafe-cap cap14
Θυμάμαι το όνομα,"το αστέρι της Βηθλεέμ",αλμυρή γεύση με τυρί και δε θυμάμαι τι άλλο,καλό!

Τι όμορφη πήλινη κολοκυθούλα και μοσχομυριστή!!

a fairytale cafe-cap cap15

a fairytale cafe-cap cap16
Σουφλέ με κολοκύθα και άλλα,τέλειο!!



a fairytale cafe-cap cap17
Χριστουγεννιάτικο κέικ,καλό!

a fairytale cafe-cap cap18
Ήταν πολύ νόστιμο και γλυκό,είχε κομματάκια σαν κέικ μέσα,πολύ καλό!!

Συμπέρασμα, δεν είναι πάντα όλες οι γεύσεις τόσο καλές (π.χ.όσα ροφήματα έχουμε δοκιμάσει δεν μας έχουν ενθουσιάσει) εξαρτάται τι θα διαλέξεις,είναι άλλωστε μεγάλος ο κατάλογος, αλλά αξίζει η επίσκεψη για τον ιδιαίτερο χώρο, τη διακόσμηση, τη μαγεία ,που είναι διάχυτη παντού!!

Τώρα στο σπίτι του ποντικού με το γαλάζιο φιόγκο,

a fairytale cafe-cap cap19

επικρατεί ήδη η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, εμνευσμένη από το "Mόνος στο σπίτι"...ανυπομονώ να δω τι σκαρφίζεται ο μικρός Κέβιν στο cap cap...Καλό Χριστουγεννιάτικο μήνα!!!

4 σχόλια:

  1. Πραγματικά παραμυθένιο και το δέντρο με το καπέλο, σούπερ! Καλά να είστε να πηγαίνετε κάθε χρόνο :) Καλές Γιορτές να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πιστεύω θα πάμε και φέτος,να δούμε τον Κέβιν!Καλές γιορτές Δήμητρα, με υγεία και πολλή,πολλή αγάπη!!!

      Διαγραφή
  2. Μας πέφτει λίγο μακριά και δεν το έχω επισκεφτεί ακόμα αλλά είναι στα άμεσα σχέδια μας για τις γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το μετρό πας παντού γρήγορα Κατερίνα και αυτό είναι κοντά στο σταθμό Αιγάλεω!!Εύχομαι να πάτε και να το ευχαριστηθείτε,καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή