Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΤΣΟΧΙΝΗ ΓΑΤΟΥΛΑ


a felt cat

Είμαι από τα άτομα,που τους αρέσει να φοράνε κοσμήματα διαφορετικά,κοσμήματα όχι απαραίτητα ακριβά,αντιθέτως συνήθως είναι οικονομικά, από ανακυκλώσιμα υλικά,κοσμήματα που έχω φτιάξει μόνη μου!!
Στις γατούλες δεν έχω καμία ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά όταν είδα αυτή την τσόχινη,την έκανα αμέσως "pin"!!

Good for a bookmark or on a card rather than a necklace!:
https://gr.pinterest.com/pin/500040364862130786/

Έτσι,με τη βοήθεια ενός χάρτινου περιγράμματος γατούλας,έφτιαξα μία μαύρη,τσόχινη γατούλα (εντάξει η γατούλα της παραπάνω φωτογραφίας είναι καλύτερη από την δική μου, αλλά ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να φτιάξω).Ένα μικρό κομμάτι από το αγαπημένο μου μαλλί έγινε μία μαλλιαρή μπαλίτσα.

a felt cat1

Τι κάνει εδώ η μαύρη κορδέλα;Ήρθε και αυτή για παιχνίδι;

a felt cat2

Πάνω στην μαύρη κορδέλα, που ήταν πρώην χερούλι σε μία χάρτινη τσάντα δώρου, στερεώθηκε η γατούλα μας και η μπαλίτσα της και το ατελείωτο παιχνίδι ξεκινάει!!

a felt cat3

Κάτι λείπει..ίσως λίγο χρώμα;Ένα φιογκάκι;

a felt cat4

Και η γατούλα μας είναι έτοιμη να συνεχίσει το παιχνίδι της πάνω στο λαιμό μας,όσο την περιφέρουμε από εδώ και από εκεί υπερήφανοι για το δημιούργημα μας!!

a felt cat5

Πώς σας φαίνεται;Σας αρέσει να φοράτε διαφορετικά κοσμήματα;Περιμένω φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας διαφορετικά κοσμήματα που είτε έχετε φτιάξει μόνοι σας ,είτε όχι.Καλημέρα,καλή εβδομάδα!!!

6 σχόλια:

  1. Α! τι όμορφη!!!! πολυ γλυκια γατουλα! καλοφορετο κουκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο κολιέ, εμένα μου αρέσει η γατούλα σου!!! Τελικά είναι εύκολο να φτιάξεις τα δικά σου κοσμήματα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εύκολο Ελεάννα,αρκεί να σου αρέσει να φοράς κάτι με ελάχιστη αξία,αλλά που όμως για σένα είναι πολύ πολύτιμο,γιατί το έφτιαξες μόνη σου!!Καλημέρα!!!

      Διαγραφή