Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΑΚΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ

     Θυμάστε το σουπλά από μέτρα που είχα φτιάξει πριν κάμποσο καιρό;

μετράω,μετράς,μετράει

 Πολύ εύκολα και γρήγορα,ο Φραγκισκάκος μας τα μετέτρεψε πάλι στην αρχική τους μορφή!


Οπότε τα μέτρα,μπήκαν όπως,όπως σε ένα κουτί και με περίμεναν να δω τι θα τα κάνω.Ήθελα κάτι σταθερό και γερό να τα κολλήσω πάνω και έτσι σκέφτηκα τα καφασάκια.Οπότε έπρεπε να πάω λαϊκή,όχι για να ψωνίσω,αλλά για να βρω κανένα καφασάκι!
Μετά από πολύ καιρό βρέθηκε το καφασάκι,μετά από ακόμα πιο πολύ καιρό κολλήθηκαν τα μέτρα με ταινία διπλής όψης τελικά(η ατλακόλ δεν βοηθούσε) και προχτές επιτέλους(αυτή η αναβλητικότητα μου είναι ανεκδιήγητη),κολλήθηκε και ύφασμα τζην στο κάτω μέρος από το καφασάκι,για να μην γίνονται γρατζουνιές στα έπιπλα!




Το καφασάκι γέμισε με φαναράκια και έμεινε στην άκρη του τραπεζιού.Προς το παρόν μια χαρά συμβιώνει με τον Φραγκίσκο (μάλιστα το κίτρινο,το χρησιμοποιεί για να βάζει μέσα τους κλέφτες,όλο κλέφτες και αστυνόμους παίζουμε).



Βέβαια χριστουγεννιάτικη δεν την λες αυτήν την κατασκευή,αλλά τελειώνει ο χρόνος ,ας τελειώσουμε μερικές εκκρεμότητες!



Να φτιάξουμε και λίγη ατμόσφαιρα...




Ανάψτε λοιπόν τα φωτάκια του δέντρου,πολλά,πολλά κεράκια και καθίστε με καλή παρέα και  απολαύστε τη μαγεία...Καλά να περνάτε!!!

14 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα αξιοποίησες Ιωάννα!!! Και νομίζω πως αυτή την φορά θα μείνουν τα μέτρα στην θέση τους :))! Πολύ όμορφα και τα φαναράκια σου.
    Καλά να περνάτε & καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σίγουρα θα μείνουν στη θέση τους αυτήν την φορά Δήμητρα,είναι και η "φυλακή"στη μέση!Καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο εγινε! Και πρωτότυπο!!!! Καλό βράδυ Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά το καφάσι με μέτρα!!! Τα μικρά έχουν ταλέντο στο να διαλύουν, δεν ξέρω πως κάνουν.. πάντως το έχουν!! :))) Που να σου πω εγώ για αναβλητικότητα... Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχε αύριο.. :)) Να έχετε μια όμορφη Κυριακή Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η αναβλητικότητα μου,με εκνευρίζει πάρα πολύ,με κουράζει!Ευτυχώς ο Φραγκισκάκος μεγαλώνει και μάλλον μειώνεται η καταστροφική του τάση για τα πράγματα,σιγά,σιγά!Καλή εβδομάδα Ελεάννα!!

      Διαγραφή
  4. Κι εγώ Ιωάννα μου θεωρώ πως τα μέτρα βρήκαν την θέση τους...το καφάσι έγινε πολύ ιδιαίτερο και ο ζουζουνάκος σου θα δυσκολευτεί πολύ να τα ξαναφέρει στην πρότερη τους κατάσταση...Καλή συνέχεια κορίτσι μου και καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα που να χαλάσει την "φυλακή" του τώρα.Πάντως μια χαρά συμβιώνουν στο τραπεζάκι,που είχε να δει διακοσμητικά εδώ και πολλά χρόνια!Καλή εβδομάδα Χριστίνα!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ πρωτότυπο Ιωάννα! Μου αρέσει πολύ πολύ! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κατερίνα!!Τελικά όπου μπαίνουν τα μέτρα φτιάχνουν κάτι μοναδικό,όπως και τα δικά σου αστεράκια με μέτρα(που άμα μου τύχει κανένα μέτρο θα τα φτιάξω)!!Καλημέρα!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Ναι και δυστυχώς διαπίστωσα ότι με τα τρεξίματα και τα διάφορα ξεχνάω να ανάβω κεράκια,αλλά θα το διορθώσω!Καλημέρα!!

      Διαγραφή