Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ -ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ

    Αυτήν την ανάρτηση την είχα ξεκινήσει, πριν από τη γιορτή του πατέρα,αλλά λόγω του καλοκαιριού,των μετακινήσεων,λίγο το ένα,λίγο το άλλο, σήμερα κατάφερα να την ολοκληρώσω.Και επειδή δεν μπορώ να περιμένω ένα χρόνο,σας παρουσιάζω την ανεπίκαιρη ανάρτηση μου με 2 μήνες καθυστέρηση.(Μπορεί να σας φανεί χρήσιμη,αν π.χ.πλησιάζουν τα γενέθλια του μπαμπά σας ή αν απλά θέλετε να του πείτε πως είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!!!).

     Πλησιάζει η γιορτή του πατέρα και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και ψάχνουμε ευκαιρίες για να γιορτάσουμε και να χαρούμε,δε θα την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη!!!

Photobucket
http://amandaparkerandfamily.blogspot.gr/2011/06/freebie-fathers-day-printables-are-tie.html
Εδώ,θα βρείτε ότι χρειάζεστε να εκτυπώσετε δωρεάν,για ένα πάρτι για τον αγαπημένο σας μπαμπά,πατριό,παππού κτλ!
Εγώ πήρα την ιδέα της γραβάτας από παραπάνω και την ιδέα από τον super ήρωα παρακάτω

http://laurenmckinsey.com/2012/06/think-cute-designs-my-dad-is-a-superhero-take-2/
και δημιούργησα μικρά μαγνητάκια για τον μπαμπά μου αλλά και για να τα χαρίσει ο Φραγκισκάκος μου στον μπαμπά του,τον Βασίλη μας!

Είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό αυτές τις μαγνητικές κόλλες,όπου ανακάλυψα πως είναι πολύ εύχρηστες,κόβονται εύκολα και μπορείς να ζωγραφίσεις πάνω ότι θέλεις.


Έκοψα μία χάρτινη γραβάτα,η οποία με βοήθησε να δημιουργήσω τη μαγνητική μου γραβάτα.




Έφτιαξα μία σοβαρή όμορφη γραβάτα για τον μπαμπά!


 Με τον ίδιο τρόπο,δηλαδή με ένα χάρτινο πατρόν,δημιούργησα και τον super ήρωα,τον μπαμπά μας!!!


Και με λίγο χρώμα και πολλή αγάπη, ήταν έτοιμο το όμορφο μαγνητάκι μας για τον Βασίλη μας, το οποίο ήδη στολίζει το ψυγείο μας!








Όπως έχετε καταλάβει και από εδώ:http://mpiskotoupoli.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html
λατρεύω τους χάρτες,οπότε ενθουσιάστηκα με την παρακάτω ιδέα για γιρλάντα με αεροπλανάκια από χάρτες...δώρο για τον μπαμπά...

paper-airplane-garland-for-fathers-day
http://www.studiodiy.com/2012/06/05/diy-paper-airplane-garland-for-fathers-day/
Επίσης,ωραία ιδέα,αν έχετε οργανώσει ένα ταξίδι έκπληξη για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο,να του αποκαλύψετε την έκπληξη σας με αυτήν την γιρλάντα!

Καλό ταξίδι λοιπόν,είτε αν πάρετε αεροπλάνο για κάπου μακριά,είτε πλοίο για να χαρείτε το μαγικό γαλάζιο των νησιών μας,είτε αυτοκίνητο για να απομακρυνθείτε από το κλείνων άστυ,είτε τραμ,είτε μετρό απλά για να κατηφορίσετε προς την παραλιακή της Αθήνας και να απολαύσετε το καλοκαίρι,να χαθείτε στο γαλάζιο της θάλασσας και αφήστε τα προβλήματα για αργότερα,υποκριθείτε πως δεν υπάρχουν για λίγο.Μην χάσετε τη μαγεία του καλοκαιριού,γιατί το καλοκαίρι του 2013 δεν έρχεται ξανά!
Και μην ξεχνάτε να λέτε "είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου","...η καλύτερη μαμά του κόσμου","...ο καλύτερος σύντροφος του κόσμου","ο καλύτερος φίλος του κόσμου"...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου