Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

PIECE OF PUZZLE


piece of puzzle

Είπα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στα ντουλάπια της κουζίνας, γιατί είμαι της άποψης πως έστω και ένα πράγμα να καταφέρουμε να πετάξουμε είναι μία "νίκη".Έτσι βρέθηκα μπροστά σε μερικά τσίγκινα κουτάκια αναψυκτικών που είχα κρατήσει για να χρησιμοποιήσω ως μικρά ανθοδοχεία.Το συγκεκριμένο μου άρεσε επειδή ήταν μαύρο και είχε τις ασημένιες φουσκάλες, όμως δεν θυμόμουν αν και πότε το είχα χρησιμοποιήσει ,οπότε έπρεπε να φύγει..

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΤΣΟΧΙΝΗ ΓΑΤΟΥΛΑ


a felt cat

Είμαι από τα άτομα,που τους αρέσει να φοράνε κοσμήματα διαφορετικά,κοσμήματα όχι απαραίτητα ακριβά,αντιθέτως συνήθως είναι οικονομικά, από ανακυκλώσιμα υλικά,κοσμήματα που έχω φτιάξει μόνη μου!!

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: EIGHTIES

80s

Κυριακή πρωί και εμείς κατηφορίζουμε προς την Τεχνόπολη, στο Γκάζι.Περνάμε την πύλη και βάζουμε τα βραχιολάκια μας.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ=ΝΕΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ


recycling means new jewelery

Ήταν μία από αυτές τις ημέρες που είπα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στα υλικά που φυλάω για να κάνω κάποιο diy.Εκτός ότι πέταξα ένα,δύο πραγματάκια που δεν θα μπορούσα τελικά να χρησιμοποιήσω ,τακτοποίησα καλύτερα τα εναπομείναντα, αλλά και βρήκα την ευκαιρία να φτιάξω μερικά κοσμήματα!!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ


the soup of love

Όταν πριν λίγο καιρό έγραψα για το φαγητό στη Ρωσία, μία αναγνώστρια μου είπε πως πήγαινε να βρει μία συνταγή για να φτιάξει την κατακόκκινη σούπα borsch.Το ίδιο έκανα και εγώ,γιατί ήταν ένα από τα φαγητά που λατρέψαμε στη Ρωσία!!Έτσι,έψαξα διάφορες συνταγές και έφτιαξα την δική μου borsch.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΜΥΡΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ



saulty truffles

Ο Βασίλης μου γιορτάζει την Πρωτοχρονιά, αλλά συνήθως η πεθερά μου οργανώνει ένα τραπέζι για όλους,συγγενείς κτλ.Φυσικά είναι καταπληκτική μαγείρισσα και γεμίζει το τραπέζι με λογής,λογής καλούδια, όμως πάντα και εγώ για το καλό κάτι φτιάχνω.Συνήθως καμία πίτα, όμως φέτος ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο και παρά τους ενδοιασμούς μου, γιατί στο τραπέζι παρευρίσκονται κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και δεν ήξερα πως θα τους φαινόταν η συνταγή μου και αφού πήρα την έγκριση από τον εορτάζοντα Βασίλη,που φυσικά θέλει να δοκιμάζει καινούργιες γεύσεις,έφτιαξα τα αλμυρά τρουφάκια(όπως τα ονόμασα).