Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΒΛΑ-ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΤΕΣ

Η ντουλαπίτσα μας αυτήν την εβδομάδα μας ζητάει να σκεφτούμε τι πράγμα είναι για εμάς το καλοκαίρι και να το φτιάξουμε.Το καλοκαίρι για μένα είναι θάλασσα, ξεγνοιασιά,διακοπές,Κρήτη, θερινό cinema,συναυλίες,βόλτες, αλλά και βιβλία!!Ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα, να ακούς την θάλασσα και να χάνεσαι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου σου!!

Μερικά τούβλα για μια υπαίθρια «Βιβλιοθήκη».:
http://www.dinfo.gr/24-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B5/
Αυτήν την εικόνα από το pinterest την είχα καιρό στο μυαλό μου...
..απλώς έπρεπε να βρω κάποιο τούβλο.

Ένα πρωί που τρέχαμε, όπως πάντα, με τον Φραγκισκάκο,για να πάμε στο σχολείο,πήρε το μάτι μου έξω από έναν κάδο ανακύκλωσης αρκετά τούβλα,αμέσως σκέφτηκα την κατασκευή που είχα καιρό στο μυαλό μου!!Άφησα τον Φραγκισκάκο στο σχολείο και γυρίζοντας πήρα δύο τούβλα-το μετάνιωσα που δεν πήρα δύο ακόμα (ευτυχώς δεν υπήρχαν πολλές μαμάδες γύρω ,να με δουν και να σχολιάσουν)!!

Τα έπλυνα και άρχισα να σκέφτομαι τι "βιβλίο" θα φτιάξω!Βέβαια τα τούβλα που βρήκα δεν ήταν λεία,αλλά είχαν ίσιες γραμμές από κάθε πλευρά,όμως αυτό δεν με πτόησε, ήθελα τα βιβλία μου!!!

bricks bookstores

Πήρα τα χρώματα μου και ξεκίνησα!!

bricks bookstores1

Αγαπημένο μου βιβλίο και ταινία το "Περηφάνια και Προκατάληψη", αγαπημένος κ.Ντάρσυ-Κόλιν Φερθ!!

bricks bookstores2

bricks bookstores3

bricks bookstores4


bricks bookstores5

Όταν είδα την ταινία Great Gatsby με τον Λεονάρντο Ντι Κάρπιο μου άρεσε πολύ!!Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει, αλλά η απόφαση είχε παρθεί, το άλλο βιβλίο-τούβλο είναι το The Great Gatsby!!

bricks bookstores6

bricks bookstores7

bricks bookstores8

Τα βιβλία μου, δεν κατάφερα να τα φτιάξω τόσο όμορφα, όπως της φωτογραφίας στο Pinterest, αλλά δεν λένε πως η προσπάθεια μετράει;Και μιας και μιλάμε για βιβλία, έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό που διαβάσατε τελευταία;Καλό βράδυ!!!

4 σχόλια:

  1. Είναι τέλεια και να κάνεις και άλλα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Άννα για την ενθάρρυνση, την έμπνευση, την παρότρυνση!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία ιδέα.
    Έγιναν υπέροχα .
    Το καλοκαίρι διάβασα την τριλογία της Μαίρης Κόντζογλου οι Μεσημβρινοί της ζωής. Μου άρεσαν πολύ, όπως και η προηγούμενη τριλογία της, τα παλιά ασήμια .
    Δες στο διαδίκτυο τις υποθέσεις.
    Είναι ιστορικά λογοτεχνικά.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο της Κόντζογλου, αλλά όχι κάποια τριλογία,θα τα ψάξω!!Ευχαριστώ Ρένα,καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή