Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΕΝΑΣ ΡΟΥΣΤΙΚ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΑ LEROY MERLIN

Λίγο πριν το Πάσχα, βρέθηκα στα Leroy Merlin στο κέντρο, στην Βασιλίσσης Σοφίας, για να γιορτάσω τον ένα χρόνο λειτουργίας του καταστήματος, συμμετέχοντας σε ένα δωρεάν μάθημα diy!!

a rustic tray

Είχα ακούσει από καιρό για τα μαθήματα homistas που γίνονται στο συγκεκριμένο leroy.Με κόστος συμμετοχής πολύ μικρό, στα 10 €, θα χαρείς δημιουργώντας πολύ όμορφα πράγματα!!Από καλόγερους , φωτιστικά,κομοδίνα, ραφάκια για το μπάνιο, ραφάκι αεροπλανάκι για το παιδικό δωμάτιο,τσιμεντένια είδη για το μπάνιο και πολλά άλλα.Στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα πάει ξανά.Σε έναν όμορφο ξεχωριστό χώρο, με γύρω,γύρω παλιές και νέες δημιουργίες βρεθήκαμε μερικές γυναίκες για να φτιάξουμε έναν όμορφο ρουστίκ δίσκο.Είχαμε μπροστά μας μία ποδιά και γάντια, 5 κομμάτια ξύλου, ένα ζευγάρι πόμολα, βίδες , κόλλα, εργαλεία.

Ανοίξαμε τρύπες στα στενά κομμάτια ξύλου, για να βάλουμε τα πόμολα και να αποτελέσουν τα χερούλια του δίσκου.

a rustic tray 1
Μερικές έβαλαν το κομμάτι με το πόμολο στην άκρη των κάθετων ξύλων, αλλά εμένα μου φάνηκε πιο ασυνήθιστος έτσι.

Μετά γυρίσαμε ανάποδα τα κομμάτια με τα πόμολα και με βίδες ενώσαμε τα τρία μακριά κομμάτια ξύλου κάθετα στα 2 στενά.Έτσι πολύ εύκολα ήταν έτοιμος ο δίσκος μας και το μόνο που έμενε ήταν το βάψιμο.Με δύο χέρια μπογιά,είχα το παρακάτω αποτέλεσμα!!

a rustic tray 2

a rustic tray 3

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και η αίσθηση που είχα ήταν πως οι περισσότερες γυναίκες, είχαν βρεθεί πολλές φορές εκεί, ήταν έμπειρες στα diy, χαλαρές και αποτελούσαν μία μεγάλη παρέα!!Πάντως φτιάχνονται πολύ όμορφα πράγματα στα homistas και αν προλάβαινα και ήμουν και πιο κοντά, θα είχα φτιάξει πολύ όμορφα πράγματα.
Προς το παρόν, αν τα καταφέρω θα συμμετάσχω στο σεμινάριο για την κατασκευή κουκλόσπιτου ,γύρω στις 20 Ιουλίου..εγώ και ένας μικρούλης ανυπομονούμε!!Καλό βράδυ!!

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο το δημιούργημά σου θα δω κι εγώ αν έχει τέτοια μαθήματα να κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουν κάθε μήνα πολύ όμορφα σεμινάρια, αρκεί να έχεις χρόνο και χώρο για να βάζεις τις δημιουργίες σου!!Καλημέρα!!

      Διαγραφή