Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ...ΑΠΟ ΜΑΛΛΙ

    H γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει, οπότε νομίζω ότι είναι καιρός να σας δείξω μία κατασκευή για αυτήν  την ημέρα!Αυτήν την κατασκευή την έφτιαξα πέρυσι τέτοιον καιρό,που το μικρόβιο των κατασκευών και η χαρά της δημιουργίας με είχε κυριεύσει για τα καλά!

Είναι μια απλή κατασκευή.Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία κρεμάστρα συρμάτινη(αυτές που μας δίνουν τα ρούχα από το καθαριστήριο) και μαλλί πλεξίματος!


Με την κρεμάστρα "γράφουμε" ότι θέλουμε και έπειτα "ντύνουμε" τη λέξη μας με το μαλλί!
Εγώ έγραψα  love και το έντυσα στα ροζ...









Δεν είναι δύσκολο,αν έχετε και λίγη δεξιοτεχνία παραπάνω(που εγώ βέβαια δεν την έχω ιδιαίτερα),θα μπορέσετε να κάνετε πολύ όμορφα πράγματα!Την δημιουργία μου,τη χάρισα στην αδερφή μου, που αγαπώ πολύ και είναι πάντα δίπλα μου να με στηρίζει σε όλα!!!!
Αμέσως στόλισε τη δημιουργία μου και μάλιστα αργότερα τη χρησιμοποίησε ως κορνίζα,για τη φωτογραφία του θησαυρού μας!



Μπορείτε να φτιάξετε το αρχικό γράμμα του ονόματος του παιδιού σας και να το κρεμάσετε στην πόρτα του δωματίου του.Εγώ ήθελα με τον ίδιο τρόπο να "γράψω" NOEL,τα Χριστούγεννα,αλλά τελικά,αναβλήθηκε για του χρόνου.Όταν το φτιάξω θα σας το δείξω.
Καλές δημιουργίες!!!

8 σχόλια:

  1. Υπέροχο Ιωάννα. Σίγουρα θα το δοκιμάσω!
    (δεν ξέρω τι άλλαξες στο μπλογκ, αλλά πλέον μου φορτώνει πολύ γρήγορα, ενώ παλιότερα κολλούσε συνεχώς!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Δήμητρα και εγώ θα φτιάξω κάτι ξανά με το αγαπημένο μου μαλλί! Στο blog δεν άλλαξα τίποτα, τουλάχιστον συνειδητά, αν παρατηρήσεις ξανά καθυστερήσεις κτλ πες μου!

      Διαγραφή
  2. Φοβερή ιδέα για την ημέρα των Ερωτευμένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο για σήμερα, μπορούμε να "γράψουμε" ότι θέλουμε με αυτόν τον τρόπο!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφη δημιουργία! Μου έβαλες ιδέες! Καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό και σκεφτόμουν να φτιάξω κάτι και δεν έβρίσκα μεγάλα γράμματα, σε ευχαριστώ για την έμπνευση. Μία απορία μόνο, έβαλες κόλλα στη κρεμάστρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελεάννα!Ναι χρειάζεται κόλλα και αν όχι σε όλη την κρεμάστρα, σίγουρα κατά διαστήματα και στο τέλος για να στερεωθεί το μαλλί!

      Διαγραφή