Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

HARRY POTTERS WANDS-5' MINUTES DIY

Όπως θα έχετε καταλάβει τελευταία, έχουμε μία αδυναμία στον Harry Potter.Οπότε πάμε για μία εύκολη "μαγική"κατασκευή.

HARRY POTTER WANDS-5'MINUTES DIY

Γίνεται μάγος χωρίς μαγικό ραβδί? Όχι, οπότε μερικά ξυλάκια chopsticks, κόλλα σιλικόνης, φαντασία και ξεκινάμε!!Στο internet μπορούμε να βρούμε όλα τα ραβδιά των πρωταγωνιστών (και όχι μόνο) του Harry Potter, οπότε να επιλέξουμε το σχέδιο, που θέλουμε να φτιάξουμε και με την σιλικόνη και την φαντασία μας, να φτιάξουμε όσα μαγικά ραβδιά θέλουμε!!

Εμείς είχαμε δύο chopsticks και έπειτα από απαίτηση του μικρού μας HarryPotterάκια, φτιάξαμε τα ραβδιά της οικογένειας Malfoy.

HARRY POTTER WANDS-5'MINUTES DIY 1
Αριστερά το ραβδί της Narkissas Malfoy και δεξιά του υιού της Draco Malfoy.

Μόλις στεγνώσει η σιλικόνη, μπορούμε να βάψουμε τα ραβδιά μας, είτε με ανεξίτηλους μαρκαδόρους, είτε με ακρυλικά χρώματα, απλώς τα ακρυλικά θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν.

Στα υλικά για τις κατασκευές μας, βρήκαμε ένα ακόμα chopstick, οπότε ώρα για το ραβδί του πρωταγωνιστή Harry Potter.Πλέον είναι το αγαπημένο του Φραγκισκάκου.Αυτό μέχρι να φτιάξουμε το επόμενο ραβδί μας!!

HARRY POTTER WANDS-5'MINUTES DIY 2
Από αριστερά: ραβδί Draco Malfoy, Harry Potter και Narkissas Malfoy.

Μία όμορφη, γρήγορη και οικονομική κατασκευή, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και ως αναμνηστικό δώρο για τους καλεσμένους μας σε ένα Harry Potter party!!Καλές δημιουργίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου